IZRADA INTERNET STRANICA I WEB APLIKACIJA - RESPONSIVE WEB DIZAJN - CMS SUSTAVI ZA UPRAVLJANJE SADRŽAJEM WEB STRANICA

CMS sustav (content management system) - za upravljanje sadržajem internet stranica

CMS sustav ili Content Management System je sustav za upravljanje sadržajem internet stranica. Svi naši CMS sustavi su tzv Database driven systems ili u prijevodu sustavi pogonjeni bazama podataka. Svi vaši podaci spremaju se u Microsoft SQL Server 2012 bazu podataka kojom upravljate iz administrativnog dijela internet stranica. Podaci spremljeni u bazu podataka odmah se pojavljuju na vašim internet stranicama. U administrativnom dijelu stranica imate mogućnost izmjene tekstova, fotografija, cijena, dodavanje novih proizvoda ili kapaciteta i svega onoga što želite prezentirati na Vašim internet stranicama.

CMS sustav omogućuje Vam brz pristup svojim internet stranicama i brzu izmjenu i nadopunu podataka bez pomoći stručne osobe i usluge koju bi nekome morali platiti da to učini za vas. CMS sustavi smanjuju vaše troškove a ujedno ubrzavaju proces prezentacije vaše ponude jer sami možete trenutno dodati novi sadržaj na svoje internet stranice ne čekajući da to netko drugi učini za vas.
CMS sustavi ubrzavaju vaše poslovanje i smanjuju troškove održavanja internet stranica jer većinu posla odradite sami uz minimalno znanje o informacijskim tehnologijama. Naše sustave koristile su sve generacije korisnika i za obuku upravljanjem bilo je potrebno najviše nekoliko sati. Naše CMS sustave za upravljanje sadržajem web stranica odlikuje jednostavnost i lakoća upravljanja.

Instant web processing ili odmah na webu najveća je prednost CMS sustava kojim možete upravljati sa bilo kojeg računala spojenoga na internet. Bilo kad i bilo gdje, od bilo kuda imate kontrolu nad svojim internet stranicama.

Administracija vaših internet stranica i vaše aplikacije enkriptivno je zaštićena i u nju ulazite pomoću svojeg korisničkog imena i zaporke (lozinke). Vašim CMS sustavom može upravljati više osoba istovremeno i mijenjati ili dodavati nove podatke. Microsoft SQL Server 2012 jedna je od najboljih baza podataka koje trenutno postoje na tržištu, jaka je sigurna i izdržljiva te može primiti velike količine podataka i upita na bazu istovremeno.

Odlučite li se ja jedan od našin najnovijih CMS sustava biti ćete više nego zadovoljni. Naše CMS sustave odlikuje jednostavnost upotrebe, sigurnost i brzina izvedbe. 15 (petnaest) godina iskustva u izradi CMS sustava izrađenih u najmodernijim i najnovijim tehnologijama garancija su kvalitete i vašeg zadovoljstva.

Svi CMS sustavi i sav izvorni kod izrađeni su u Micro Mag d.o.o. Prilikom izrade ne koristimo tuđe template već vašu aplikaciju izradimo prema vašim potrebama i svaka je aplikacija nadogradiva po potrebi. Svaka je linija koda ručno i stručno pisana i testirana kako bi izvedba aplikacije ili internet stranica bila što bolja i brža. Prilikom predaje aplikacije korisniku održimo predavanje sa uputama kako koristiti aplikaciju i pisati podatke u bazu kako bi što bolje bila pozicionirana na tražilicama.

MICRO MAG d.o.o.
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 051 241 919
GSM: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Kontakt

MICRO MAG d.o.o. Internet usluge i marketing
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Micro Mag d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću
Djelatnost: Informatičke djelatnosti i usluge.
Sjedište tvrtke: Kralja Zvonimira 18, 51260 Crikvenica, CROATIA
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Crikvenici
MB:2243776
Poslovna banka: Erste banka d.d.
IBAN: HR2624020061100498704
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cjelosti
Direktor: Brigita Belačić


Zatražite ponudu


Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema  
Poruka  
 Nazovite nas:   +385 095 391 7622 Nazovite nas!
Trenutnih posjetitelja:   2