IZRADA INTERNET STRANICA I WEB APLIKACIJA - RESPONSIVE WEB DIZAJN - CMS SUSTAVI ZA UPRAVLJANJE SADRŽAJEM WEB STRANICA

Web hosting - najam prostora na web poslužitelju (serveru)

Web hosting ili najam internet poslužitelja ili prostora na internet poslužitelju (serveru).

Svaka internet stranica da bi bila vidljiva na internetu mora biti postavljena na internet poslužitelj ili server. Internet poslužitelj ili server je ništa drugo nego udaljeni kompjuter tj mašina na kojoj se nalazi kopija vaših internet stranica i vaša domena koja nosi vaše internet stranice kao internet adresa vašeg web mijesta.

Da bi izvedba vaših stranica bila izvrsna za to je potrebno internet stranice postaviti na kvalitetan, pouzdan i brz server ili poslužitelj koji podržava tehnologiju izrade internet stranica. Danas je internet prekrcan ponudama kojekakvih jeftinih i nepouzdanih servera kako bi privukli kupce za što manje novaca. Malo je kvalitetnih i pouzdanih tvrtki koje će vam ponuditi kvalitetan web hosting vaših web stranica.
Aplikacije koje se izrađuju u Micro Mag d.o.o. postavljaju se na odabrane servere ili poslužitelje na kojima se vrte samo i isključivo web stranice i aplikacije izrađene u našoj tvrtki. Sa time dobivamo kvalitetu izvedbe jer je kod koji se nalazi na serveru isključivo kod pisan u Micro Mag d.o.o.

Samo jedna loše napisana aplikacija na dijeljenom serveru može uzrokovati lošu izvedbu svih aplikacija koje se nalaze na tom računalu, pad servera i sve ostale moguće nedaće koje vas mogu zadesiti. Nitko si u svome poslovanju ne može dozvoliti luksuz da mu je web nedostupan zbog lošeg izbora servera zato što se je poveo za jeftinom cijenom dijeljenog hostinga.

Cijena web hostinga ili najma web poslužitelja određuje se prema planu i potrebama tvrtke naručitelja odnosno o količini podataka mjerenih u GB koje korisnik namjerava postaviti na web poslužitelj. Tako postoje razni paketi web hostinga koji se lako po potrebi nadograđuju ovisno o potrebama tvrtke. Za tvrtke koje žele više od dijeljenog hostinga u prilici smo ponuditi super brze i kvalitetne Dedicirane servere koji služe samo potrebama tvrtke i na kojima nema drugih tj tuđih aplikacija i internet stranica. Dedicirani serveri daju potpunu sigurnost i brzinu izvedbe i mogu sadržavati gotovo neograničene količine podataka tvrtke i veliki bandwith (protok podataka).

Dijeljeni web hosting naplaćuje se jednom godišnje po datumu postavljanja internet stranica na web poslužitelj. Produženje korištenja usluga web hostinga mora biti obavljeno minimum 5 dana prije završetka roka od godine dana. U slučaju neproduženja internet stranice se automatski gase. Svaki korisnik dužan je produžiti web hosting na vrijeme kako bi izbjegao dodatne troškove prouzročene automatskim isključenjem weba.

Naši web serveri ili poslužitelji imaju uptime od 99% i veliku brzinu izvedbe. Nad njima se vrši nadzor 24 sata dnevno i resetiraju se jednom dnevno oko 4 sata u jutro radi nadogradnje softvera u trajanju od nekoliko minuta.

MICRO MAG d.o.o.
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 051 241 919
GSM: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Kontakt

MICRO MAG d.o.o. Internet usluge i marketing
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Micro Mag d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću
Djelatnost: Informatičke djelatnosti i usluge.
Sjedište tvrtke: Kralja Zvonimira 18, 51260 Crikvenica, CROATIA
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Crikvenici
MB:2243776
Poslovna banka: Erste banka d.d.
IBAN: HR2624020061100498704
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cjelosti
Direktor: Brigita Belačić


Zatražite ponudu


Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema  
Poruka  
 Nazovite nas:   +385 095 391 7622 Nazovite nas!
Trenutnih posjetitelja:   4