IZRADA INTERNET STRANICA I WEB APLIKACIJA - RESPONSIVE WEB DIZAJN - CMS SUSTAVI ZA UPRAVLJANJE SADRŽAJEM WEB STRANICA

Internet marketing oglašavanje i promocija

Internet marketing i promocija internet stranica na internetu nezaobilazna je stavka i put prema uspješnosti vašeg weba ili vaših internet stranica nakon što su vaše internet stranice postavljene na web poslužitelj ili server. Kada su internet stranice dovršene tehnički dorađene, dizajnirane i SEO optimizirane te prijavljene na pretraživače one moraju biti promovirane i marketinški popraćene kako bi privukle što veći broj posjetitelja. Ne treba čekati da vas netko samo tako pronađe po pojmovima , riječima i frazama upisanim u pretraživač. Vaše stranice morate promovirati i na što više mijesta ostaviti njihov trag. Vaše internet stranice moraju biti popularne što znači da morate imati što veći broj linkova koji vode prema njima.

Osim samog interneta vaše internet stranice dobro je marketinški popratiti i promovirati u pisanim časopisima, novinama radiju ili pak televiziji za one najzahtjevnije koji žele što bolje i brže prodati svoje proizvode i usluge.
Internet marketing i promocija vaših internet stranica u raznim medijima je nužna kako biste što prije došli do krajnjeg kupca ili klijenta. Internet stranice morate gledati kao proizvod i sredstvo za prodaju vaših proizvoda i usluga. Kao takve one trebaju reklamu u koju je potrebno u početku uložiti dodatna sredstva. U nekim slučajevima marketing i promocija uvelike će nadmašiti cijenu izrade samih stranica ali to morate gledati na investiciju koja će vam u konačnici donijeti uspjeh u poslovanju i privući nove kupce ili klijente.

Dobra početna kampanja i promišljeno ulaganje sredstava u promociju stranica a samim time i vaših proizvoda, u samome početku će privući nove korisnike vaših usluga i samim time povećati rejting vaših internet stranica. Svaki marketing i pojavljivanje imena vaše firme u raznim medijima je dobrodošao. Zato budite spremni odvojiti određen budžet za marketing i promociju.

Za dobru promociju internet stranica potrebno je biti prisutan na društvenim mrežama i gdje god je to moguće ostaviti svoj trag tj svoj link koji vodi prema vašim internet stranicama. Na internet stranicama visoke frekvencije posjeta dobro je zakupiti mjesto za oglašavanje ili banner ili pak investirati u početku u Google AddWords kampanju. Sve u cilju kako bi se za vas i vaše proizvode i usluge doznalo što prije i dovelo što više klijenata u što manje vremena do vas. Ukoliko se bavite turizmom vjerovatno će biti potrebna i marketinška kampanja izvan granica naše zemlje. Vaše su internet stranice vaš izlog i nosioc vašeg brenda koji je ovisno o vašim potrebama i ciljevima potrebno što više reklamirati.

Ukoliko želite možete svoju internet ili medijsku kampanju prepustiti nama. Ovisno o vašim željama i potrebama sastaviti ćemo plan, predočiti cijene kampanje kakvu izaberete i odraditi ćemo ju za vas kad od vas dobijemo odobrenje i nakon što se složite sa uvjetima i cijenama za izabranu vrstu marketinške kampanje.

MICRO MAG d.o.o.
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 051 241 919
GSM: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Kontakt

MICRO MAG d.o.o. Internet usluge i marketing
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Micro Mag d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću
Djelatnost: Informatičke djelatnosti i usluge.
Sjedište tvrtke: Kralja Zvonimira 18, 51260 Crikvenica, CROATIA
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Crikvenici
MB:2243776
Poslovna banka: Erste banka d.d.
IBAN: HR2624020061100498704
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cjelosti
Direktor: Brigita Belačić


Zatražite ponudu


Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema  
Poruka  
 Nazovite nas:   +385 095 391 7622 Nazovite nas!
Trenutnih posjetitelja:   2