IZRADA INTERNET STRANICA I WEB APLIKACIJA - RESPONSIVE WEB DIZAJN - CMS SUSTAVI ZA UPRAVLJANJE SADRŽAJEM WEB STRANICA

SEO - Optimizacija internet stranica - search engine optimization

SEO Search Engine Optimization - Optimizacija za pretraživače. Kako postići što bolju poziciju prilikom pretraživanja na Googlu ili nekom drugom pretraživaču? Nije jednostavno pitanje pogotovo danas kada postoje stotine milijuna drugih web stranica i svi žele biti što bolje pozicionirani. Na prvoj stranici Googla ima samo desetak mjesta a ukoliko niste na prve 3 do 4 stranice teško da će netko tražiti dalje, bar tako pokazuju istraživanja. Znači ukoliko želite da vaše internet stranice budu vidljive onima koji traže morate biti bar na prve dvije stranice Googla ili nekog drugog pretraživača po traženom i ciljanom pojmu.

Da bi to postigli trebaju biti ispunjeni mnogi uvjeti optimizacije. Uz standardna pravila SEO optimizacije Vaš web mora biti popularan tj na njega moraju dolaziti linkovi sa drugih internet stranica. Što više linkova sa drugih internet stranica to bolje. Vaše internet stranice moraju imati veze sa društvenim mrežama i linkove prema njima i sa njih prema vama. Danas je to obavezno ukoliko želite dobru poziciju. Što je starija domena to bolje. Starije domene uvjek imaju prednost makar se to pravilo danas lako preskoči sa izvrsnom optimizacijom weba.
Internet stranice moraju biti izrađene u najnovijim tehnologijama. Browseri ili pretraživači poput Internet Explorera ili Google Chroma prednost daju internet stranicama izrađenim u novim tehnologijama i traže praćenje istih. Ne možete danas gledati filmove snimljene na video kaseti na HD televizoru. Tako je i sa pretraživačima koji su pravljeni za nove tehnologije i njih forsiraju. Ako su vaše internet stranice izrađene npr prije pet godina vrijeme je da si dadete izraditi nove kako biste zadržali konkurentnost i dobre pozicije. Stari Html je zamjenjen potpuno drugačijim Html5 načinom pisanja web stranica.
Responsivne web ili internet stranice preslaguju se ovisno o veličini ekrana. One su danas ono što pretraživači preferiraju i nisu više luksuz već potreba. Stranice koje nisu responsivne imati će manju vjerovatnost uspjeha na pretraživačima. Razvoj tehnologije svakodnevno mijenja pravila SEO optimizacije.

Glavno pravilo SEO optimizacije internet stranica jeste to da je TEKST KRALJ SVIH KRALJEVA. Vaše internet stranice moraju obilovati informacijama i pisanim tekstom koji opisuje vašu djelatnost u detalje kao i vaše proizvode. Linkovi vaših stranica kao i linkovi proizvoda moraju biti optimizirani korištenjem URL rewriting ili URL routing tehnologije što znači da vaši linkovi moraju sadržavati nazive proizvoda koje prodajete ili djelatnosti kojom se bavite. Izbor domene jako je važna stvar. Ukoliko ciljate na korisnike iz Hrvatske onda je .Hr domena dobar izbor, no ukoliko ciljate na korisnike iz drugih zemalja onda su za Vas domene sa nastavkom ciljane zemlje ili neovisne komercijalne domene .net ili .com. Ukoliko imate višejezični websajt u tom slučaju i linkovi moraju biti višejezični ukoliko želite da budete lako pronađeni prilikom pretraživanja interneta prema frazama i pojmovima.

Izbor ključnih riječi je važna stvar no treba paziti da to bude desetak najvažnijih riječi po svakoj prezentiranoj stranici, a te riječi i fraze moraju se pojavljivati u naslovima i tekstovima pod obavezno inače će pretraživači penalizirati internet stranice.

Internet stranice ukoliko ciljate na korisnike neke strane zemlje obavezno se moraju u toj zemlji otvarati na jeziku te zemlje ili na engleskom jeziku a nikako na našem jeziku. Tu situaciju mi rješavamo tako da vaše internet stranice imaju ugrađen kod koji prepoznaje po IP adresi korisnika odakle je i iz koje zemlje dolazi pa mu servira kopiju vaših internet stranica na njegovom jeziku ili ukoliko tog jezika nema onda na engleskom jeziku.

Ovo su najvažnija pravila optimizacije internet stranica. Ostale tajne SEO optimizacije biti će ugrađene u vaše internet stranice i biti ćete više nego zadovoljni finalnim proizvodom koji će Vam uštedjeti mnogo novca prilikom oglašavanja na internetu.

Google Top 10 paketi

Ukoliko želite potpuno prestići konkurenciju i biti u prvih 10 pri pretraživanju po određenim pojmovima na Google-u možete odabrati jedan od naših paketa optimizacije. Optimizacija TOP 10 ugovara se na minimum 1 (jednu) godinu. Primate tromjesečni izvještaj o optimizaciji po odabranim pojmovima po kojima želite biti u prvih 10 na Google-u. Top 10 ili prva stranica Googla dovodi posjetitelja - vašeg potencijalnog klijenta ili kupca na vaše internet stranice. Ukoliko su u pitanju potpuno nove internet stranice period za postizanje uspjeha TOP 10 je 6 (šest) mjeseci. Ukoliko se radi o internet stranicama starijim od godinu dana period za postizanje uspjeha TOP 10 je 4 (četiri) mjeseca. Cijene paketa i ostali detalji dostupni su na Vaš zahtjev i prilikom pisanja ponude za izradu web stranica i njihove SEO optimizacije.
Top 10 silver
Optimizacija po 5 odabranih pojmova
Top 10 gold
Optimizacija po 10 odabranih pojmova
Top 10 platinum
Optimizacija po više od 10 odabranih pojmova
MICRO MAG d.o.o.
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 051 241 919
GSM: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Kontakt

MICRO MAG d.o.o. Internet usluge i marketing
Kralja Zvonimira 18
51260 Crikvenica
Tel: 095 391 7622
Email: micromag.web@gmail.com 

Micro Mag d.o.o. je društvo s ograničenom odgovornošću
Djelatnost: Informatičke djelatnosti i usluge.
Sjedište tvrtke: Kralja Zvonimira 18, 51260 Crikvenica, CROATIA
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Crikvenici
MB:2243776
Poslovna banka: Erste banka d.d.
IBAN: HR2624020061100498704
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kn i uplaćen je u cjelosti
Direktor: Brigita Belačić


Zatražite ponudu


Ime i prezime  
Email  
Telefon  
Tema  
Poruka  
 Nazovite nas:   +385 095 391 7622 Nazovite nas!
Trenutnih posjetitelja:   2